Online Kesin Kayıt İşlemleri ve Kesin Kayda Hak Kazanan Doktora Öğrenci Adayı Listesi İçin Tıklayınız.

Online Kesin Kayıt İşlemleri ve Kesin Kayda Hak Kazanan Tezli Yüksek Lisans Öğrenci Adayı Listesi İçin Tıklayınız.

Online Kesin Kayıt İşlemleri ve Kesin Kayda Hak Kazanan İnternet ve Bilişim Tekn. Yön. (U.Ö.) Tezli Yüksek Lisans Öğrenci Adayı Listesi İçin Tıklayınız.

Online Kesin Kayıt İşlemleri ve Kesin Kayda Hak Kazanan İş Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Öğrenci Adayı Listesi İçin Tıklayınız.

Önemli Not:

1. Kesin Kayda hak kazanıp/kazanmadığınız isim listesini kontrol etmek için sayfanın en altına bakınız.

2. Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Anabilim Dalı  Matematik Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans programlarına başvuru sayısı yeterli kontenjan sayısını sağlamadığından program  öğrenci alamayacaktır.

3. Matematik  Anabilim Dalı  Matematik  Tezsiz Yüksek Lisans programına başvuru sayısı yeterli kontenjan sayısını sağlamadığından program  öğrenci alamayacaktır.

29 Ağustos 2024, Perşembe 1648 kez görüntülendi