1.Hedefin Riskleri

a. Konu ile alakalı bir risk bulunmamaktadır.

2.Hedefin Riskleri

a. Lisansüstü öğrencileri profilinin genelde çalışan kesim olduğu için katılımın düşük olması.

b. Çevrim içi kongre olacağından çevrimiçi araçların kullanımı sırasında oluşabilecek teknik arızaların olması.

3.Hedefin Riskleri

a. Şehrimizdeki sanayicilerin yoğun ticari faaliyetlerinden dolayı işbirliğine eğilimli olmaması ve yeterli zamanlarının bulunmaması.

4.Hedefin Riskleri

a. Lisansüstü mezun öğrencilerimizin profilinin genelde çalışan kesim olmasından dolayı yeterli katılımın sağlanamaması.

b. Enstitü  mezun öğrenci sayısının yüksek olmasından dolayı ve hali hazırda Enstitünün öğrenci işlerinin iş yükü sebebiyle hazırlıklara yeterli personel ve zamanın olmaması.

5.Hedefin Riskleri

a. Fen ve Mühendislik Bilimleri dergisine gönderilen makale yoğunluğundan dolayı ESCI şartlarının sağlanması için gerekli sekretarya işlerinin aksaması.

6.Hedefin Riskleri

a. Çevrim içi eğitim olacağından çevrimiçi araçların kullanımı sırasında oluşabilecek teknik arızaların olması.

7.Hedefin Riskleri

a. Erasmus Lisansüstü Değişim programına uygun olarak ülkemizdeki Enstitü işleyişinin yurtdışında bulunmayışı veya sınırlı sayıda olması,

b. Anabilim Dallarının karşılıklı  yapılacak olan protokoller için yoğun prosedürlerin olmasından dolayı Anabilim Dallarının anlaşma yapamaması,

8.Hedefin Riskleri

a. Özellikle SCI indekslerinde taranan dergilerde makale hakemleme ve basın yayım süreçlerinin bazen bir yıldan fazla olabilmesi,

9.Hedefin Riskleri

a. Konu ile alakalı bir risk bulunmamaktadır.

10.Hedefin Riskleri

a. Söz konusu kurumla ilgili uygulanacak resmi prosedürlerin ve izinlerin alınamaması.

31 Aralık 2021, Cuma 309 kez görüntülendi