KAYIT YENİLEME İŞLEMLER

 

Enstitümüzün 2016-2017 Güz Yarıyılı kayıt yenilemeleri 05 – 09 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler, 09 Eylül 2016 tarihi mesai bitimine kadar http://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden ders kayıtlarını yapacaklardır. Sisteme ilk defa giriş yapan öğrencilerin; kullanıcı adı Öğrenci Numaraları; Şifre ise T.C. Kimlik numarasının ilk 5 rakamıdır.

 

  1. Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri danışmanı ile birebir temas kurarak ders seçimi yapacaklardır.
  2. Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri Ders çerçeve programına uygun olmak koşuluyla ders seçimi yapacaklardır.
  3. İnternet ve Bilişim Teknolojileri Yönetimi (Uzaktan Öğretim) ile İş Güvenliği Anabilim Dalı Öğrencileri ders seçimi yaptıktan sonra ekranlarına tahakkuk eden ücreti Vakıfbank atm, internet bankacılığı ve şubelerinden öğrenci numaraları ile yatıracaklardır.
  4. Azami süresini geçiren ve ikinci yükseköğretim programı olarak Enstitümüze kayıt yaptıran öğrenciler, Vakıfbank atm, internet bankacılığı ve şubelerinden öğrenci numaraları ile ücretlerini yatırdıktan sonra ders kayıtlarını yapacaklardır.
  5. Öğrenci derslerini, ders çerçeve programları uygun olarak yapacaklardır.
  6. Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programı öğrencileri; İlk döneminde 30 AKTS ders seçmeleri zorunludur. Diğer dönemlerde olan öğrenciler en az 30 en fazla 45 AKTS ders seçebilirler.
  7. Tezsiz Yüksek Lisans programı öğrencileri; İlk döneminde 45 AKTS ders seçmeleri zorunludur. 2. ve 3. döneminde olan öğrenciler en az 30 en fazla 45 AKTS ders seçebilirler. 3. dönem sonrasında AKTS sınır şartı aranmaz.

 

 

* Danışman ataması yapılmayan öğrencilerin danışmanlık hizmetleri, ilgili Anabilim Dalı Başkanı tarafından yürütülecektir.

 

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

02 Eylül 2016, Cuma 153 kez görüntülendi